Je bonbondoosjes bedrukken voor in de winkel

Kasbendjen

Wil je super mooie bonbondoosjes bedrukken? Kijk goed naar een bedrijf die hier speciale machines voor heeft en let er goed op dat je alles op de verpakking meldt wat er wordt geëist. Je moet bijvoorbeeld aangeven wat voor soort ingrediënten erin het product zit, maar je wil uiteraard ook je merk op de verpakking laten drukken. Je weet misschien  niet waar je moet beginne met ontwerpen, maar daar is de ontwerper voor. Die zal de bonbondoosjes bedrukken, maar zal eerst zorgen voor een goed ontwerp en dit met je delen. Je kunt hier terecht voor diverse soorten verpakkingen om bonbondoosjes te bedrukken. Niet alleen dit kan je hier bedrukken, maar ook taartdozen behoort tot een van de mogelijkheden.

 

Materialen en machines

De bonbondoosjes bedrukken wordt gedaan door middel van goede machines en goed materiaal. De meeste doosjes zullen worden bedrukt met een glanslaagje en / of een bedrukking die feestelijk is. Dit hangt af van de wens die jij hebt voor het bedrukken van de doosjes en waar je het voor gaat gebruiken heb je bijvoorbeeld een bonbon winkeltje dan wil je misschien standaard bonbondoosjes bedrukken, maar wil je misschien ook wel bonbondoosjes bedrukken die net even wat anders zijn voor bepaalde dagen. Denk aan Koningsdag, Moederdag, Vaderdag et cetera. Je kunt de klant dan net even wat extra’s geven door een ander doosje te geven.

 

Vouwkarton voor opslagruimtes

Het karton dat wordt gebruikt voor de bonbondoosjes bedrukken is van vouwkarton, waardoor de doosjes niet altijd zoveel ruimte in je winkel in beslag nemen, maar wel gemakkelijk te vouwen zijn en te vullen zijn voor de klanten. Met je eigen logo en boodschap op de doosjes maak jij indruk op de klanten. Het opslaan van de doosjes is perfect, dus laat je bonbondoosjes bedrukken en laat jouw klanten stralend de winkel verlaten.