Kasbendjen
Image default
Aanbiedingen

Op zoek naar een betaalbare vloer? Laminaat is de oplossing.

Of je nou een nieuwe vloerbedekking nodig hebt in je slaapkamer, woonkamer of misschien zelfs de keuken, de keuze is vaak erg lastig. Waarschijnlijk ben je op een gegeven moment ook laminaat tegen gekomen als optie. In deze blog zal verteld worden waarom goedkoop laminaat nou zo’n goede keuze is.

 

Aantrekkelijke prijzen

Vaak wordt er gedacht dat een vloerbedekking per se duur moet zijn, maar dat is gelukkig niet het geval. Als je de keuze maakt voor laminaat heb je een prachtig product voor een zeer scherpe prijs. Zeker wanneer je laminaat vergelijkt met een houten vloer zal je er al snel achter komen dat kunststof vloer veel goedkoper is.

 

Niet van echt te onderscheiden

Een ander voordeel van laminaat is dat het verschil met echt hout nauwelijks te zien is, zo kan je een ruimte het warme en gezellige gevoel van een houten vloer geven terwijl je veel goedkoper uit bent. Een bijkomend voordeel is dat de beschermende toplaag de laminaatvloer zal beschermen tegen langdurige blootstelling aan zonlicht, zo verkleurt het niet en blijft het altijd dezelfde mooie kleur behouden. Kortom, hoge kwaliteit die haast identiek is aan het echt en minder kost. Wie wil dat nou niet?

 

Vele mooie merken

Als je op zoek bent naar een vloer van laminaat zijn er een tal aan merken waar je uit kan kiezen. Neem bijvoorbeeld Balterio, dit merk is een bewuste keuze. Bij het produceren van haar producten gebruikt Balterio milieubewuste producten. Ook beschikken de vloeren over een Click XPress systeem zodat ze eenvoudig te plaatsen zijn. De afwerking is handgeschaafd en zorgt op deze manier voor een natuurlijk uiterlijk. Een ander merk voor goedkoop laminaat is Parador. Vloeren van dit merk beschikken over een functionele opbouw dankzij geavanceerde techniek. De slijtvaste deklaag, die gemaakt is van melaminehars, op de vloerbedekking van Parador zorgt voor een hoge kwaliteit en jarenlang gebuiksplezier.

 

Interesse in Laminaat?

Neem dan vooral eens een keer een kijkje bij de beste laminaat productent, Bebo Parket uit Vriezenveen. Bekijk het uitgebreide assortiment op de website of neem contact op voor een bezoek aan de fabriek.

 

https://www.beboparket.nl/