Kasbendjen
Image default
Auto’s en Motoren

Op zoek naar de meest veelzijdige rijschool

Zoek je een rijschool Amsterdam en wil je wegwijs worden in de ring en de grachtengordel? Zin om Amsterdam vanuit de auto te leren kennen? Bij een rijschool in Amsterdam word je snel en vlot aan je rijbewijs geholpen. Na een proefles kan de instructeur bepalen welk niveau je hebt en hoe snel je kan slagen. Zo passen we het lesgeven aan jou aan. Met de vernieuwde RIS methode (rijopleiding in stappen) wordt de weg ook toegankelijk gemaakt voor mensen die minder snel de weg op durven. 

Ruime keuze uit lespakketten 

De aangeboden autorijlessen en andere leermiddelen worden aangeboden in vaste pakketten maar zijn ook los verkrijgbaar. De 5 vaste pakketten variëren van 10 uur tot 55 uur en bij pakketten van 25 uur of meer is het RIS theorieboek inbegrepen. Losse leermiddelen variëren van losse lessen en strippenkaarten tot het RIS theorieboek en klassikale lessen. Heb je snel je rijbewijs nodig? Voor een spoedtoeslag is het mogelijk je lessen sneller af te ronden en je klaar te stomen voor het examen. 

Tweewielers zijn ook van de partij

Een rijschool zou een rijschool niet zijn als motor- of scooter rijlessen niet zouden worden aangeboden. Wil je snel door de file heen rijden en besparen met je kleine tank? Dan zijn motorrijlessen de juiste keus voor jou! De motorrijlessen bestaan uit zowel voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelneming (AVD) met 4 lespakketten variërend van 10 tot 30 uur. Losse opties bestaan ook uit losse lessen, strippenkaarten en de spoed optie. Wil je zelf al aan de slag met je theorie? Een theorie set met een boek en oefenexamens biedt je de mogelijkheid om alvast te oefenen. 

Scooter of brommer? Snel en gemakkelijk!

Bromfietslessen voor je AM-rijbewijs vergen minder tijd en als je over je theorie beschikt, kan je je praktijk binnen een dag halen. De pakketten zijn tussen de 3-6 uur en geschikte kleding is te leen. Ook is er een theorie set beschikbaar met een boek en oefenexamens waarmee je aan de slag kan. Klassikaal les nemen is ook een optie. Deze worden in één middag gegeven op zondagen en een professionele leerkracht beantwoordt al je vragen. 

Kortom, op hoeveel wielen je ook de weg op wilt en of je nou door de boeken spit of de weg op gaat, rijlessen in Amsterdam bieden de beste opties!