Kasbendjen
Image default
Auto’s en Motoren

Lexus CT occasion kopen, waar op letten

Een Lexus CT occasion? Zo heel vaak kom je die niet tegen binnen het aanbod van tweedehands auto’s. Dat heeft zeker te maken met de populariteit van de auto, die als buitengewoon veilig bekend staan. Ontdek je dus een Lexus CT occasion, probeer dan gelijk je slag te slaan, voor je het weet heeft de auto namelijk al weer een andere eigenaar.

Geen abonnement nodig als je met pech onderweg staat

Hoe veilig de Lexus CT dan ook is, zeker als je een tweedehands auto gaat rijden is de kans op pech gewoon wat groter dan wanneer je in een nieuwe auto rijdt. Heb je auto pech hulp nodig, dan was je vroeger een abonnement op een speciale pechhulp nodig. Dat is nu echter niet het geval. Met pechhulp on demand ben je niet afhankelijk van een abonnement. Je belt gewoon met pech naar een van de 800 RoadGuards, een collectief van automonteurs. Ze zullen binnen een half uur bij je zijn en je verder helpen. Je betaalt vervolgens gewoon voor de werkzaamheden die de monteur heeft moeten verrichten. Hoe gemakkelijk is dat.

Volledige elektrische auto

Met de Lexus CT koop je een opvallende, veilige auto. De Lexus CT is motorisch te vergelijken met de Auris en Prius van de Toyota. Dat is overigens allesbehalve opvallend, want Lexus is de luxedivisie van dit Japanse automerk. De Lexus CT 200H, de grote blikvanger, koop je in de varianten Normal, Sport, ECO en EV. De EV is de volledig elektrische auto die Lexus te bieden heeft. De luxe hybrid hatchback van Lexus is een auto voor de fijnproever die hecht aan veiligheid. Niet voor niets werd de Lexus CT al eens uitgeroepen tot meest veilige auto binnen het segment. In dat kader beschikt de auto over acht airbags en het Vehicle Stability Control systeem.