Kasbendjen
Image default
Auto’s en Motoren

Betonnen biggenruggen: duurzaam en sterk

Betondelen in de vorm van een biggenrug zijn uiterst functionele hulpmiddelen om het verkeer te organiseren. Betonnen biggenruggen, die een obstakel vormen, hebben een enorme diversiteit aan toepassingen, van openbare parkeerplaatsen tot commerciële gronden.

De biggenruggen zijn ontworpen om veiligheid, stevigheid en supervisie uit te stralen, waardoor ze zijn gemaakt van prefab beton. De barrières zijn praktisc,h aangezien ze hun werk doen zonder dat ze teveel plek in beslag nemen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en lengtes, zodat ze in verschillende situaties gebruikt kunnen worden. De meest gebruikte kleuren voor betonnen biggenruggen zijn naturel beton, groen, geel, wit of blauw. Om de biggenruggen in een openbare ruimte te plaatsen, moet je goedkeuring krijgen van de gemeente. Wil je biggenruggen plaatsen op eigen grond, dan is dit geen probleem om het zelfstandig te doen. Biggenruggen zijn gewoon online te bestellen bij de betonspeciaalzaak. 

De voordelen van beton

De productiekosten van beton zijn vrij laag, waardoor betonnen biggenruggen relatief goedkoop te krijgen zijn. Daarnaast is het materiaal overal ter wereld te verkrijgen, terwijl ander sterk constructiemateriaal, waaronder staal, niet altijd en overal te vinden zijn. Beton wordt gecreëerd door het mengen van water met cement en aggregaten en zodra het is uitgehard is het vrijwel onverwoestbaar. Het drogen van beton gaat ook erg makkelijk

Biggenruggen zijn prefab betondelen, ze kunnen direct gebruikt worden op bouwrijpe grond en geïntegreerd worden in de straat. Daar waar biggenruggen slecht opvallen is het handig om voor fel gele biggenruggen te kiezen, zodat er zich geen ongelukken kunnen voor doen. 

https://www.biggenruggen.nl/