Kasbendjen
Image default
Auto’s en Motoren

Met Gelijk Geslaagd heb jij binnen 1 dag het motortheorie certificaat in handen

Wil je meedoen aan een lekker snelle motor theorieles zodat jij binnen no time het CBR theoriecertificaat in handen hebt? Dan moet je bij Gelijk Geslaagd zijn. Snel is bij ons namelijk echt snel. Om iets preciezer te zijn, snel is 1 dag. Dat betekent dat jij in 1 dag het motor theoriecertificaat met ons kunt halen. En je hoeft niet weken van te voren al te beginnen met lesstof blokken. Nee hoor, wij leren jou binnen die dag alle motortheorie aan én laten jou slagen voor het theorie examen!

Saai in je eentje de motor theorie aanleren hoeft dus niet meer. En er ontzettend lang mee bezig zijn dus ook niet meer. Ben je bang dat je de motortheorie heel snel weer vergeten bent als je deze zo snel aangeleerd krijgt? Wij kunnen je op het hart drukken: dat is niet zo. Door onze goede manier van aanleren zal je de theorie niet meer vergeten. Je leert de theorie dus razendsnel maar je zal het absoluut niet razendsnel weer vergeten!

Deelname vanaf 17 jaar

Om onze snelle motor theoriecursus te kunnen volgen moet je minimaal de leeftijd van 17 jaar hebben. Verder zijn er geen eisen verbonden aan deelname aan onze theoriecursus. Wel belangrijk om te weten: het CBR theoriecertificaat is anderhalf jaar geldig. Je mag meedoen aan het praktijkexamen vanaf 18 jaar. Je hebt dus echt ruim de tijd om binnen de tijd het praktijkexamen te halen, maar dit is dus wel iets om rekening mee te houden.  

Onze theorielessen worden altijd gegeven in de ochtend. Over het algemeen begint de theorieles om 07.00 in de ochtend, soms wijkt dit schema iets af. Dat kan bijvoorbeeld afhangen van de locatie waar de cursus gegeven wordt of het soort cursus. Want wist je dat we ook een eendaagse theoriecursus auto geven en een tweedaagse theoriecursus scooter? Check de informatie, die wij jou na jouw inschrijving per email toesturen, dus goed. Dan weet je zeker dat je op de juiste tijd en op de juiste locatie aanwezig bent.

Zien we jou binnenkort voor het aanleren van de motortheorie, autotheorie of scootertheorie?

https://www.gelijkgeslaagd.com/