Kasbendjen
Image default
Auto’s en Motoren

Een auto verkopen tegen beste prijs

Voor reparatie en onderhoud en een auto verkopen kun je terecht bij de Occasion. Deze nieuwe autogarage is een aanwinst voor Hengelo. Hengelo kende nog maar 1 garage, met de komst van deze nieuwe garage is er gelijk ook een stuk meer aanbod.  Ook heb je meer mogelijkheden om je auto te verkopen

Diensten Occasion

 Bij Occasion in Hengelo kunt u niet alleen terecht voor een auto verkopen, maar ook voor reparatie en onderhoud is het een goede autogarage. Ze waren eerst gevestigd in noorden van het land en boden al jaren een uitstekende service en onderhoud aan klanten uit deze omgeving. U kunt bij de autogarage terecht voor het verwisselen van banden, remmen, olie, airco en alle voorkomende klein en groot onderhoud en reparaties. Ook een voor een uitgebreide beurt ga je naar Occasion.

Service Occasion in Hengelo

Occasion in Hengelo is een jong en dynamisch bedrijf met gedegen kennis van de automotive markt. Ze kunnen dus goed uw auto verkopen. Ze staan voor hoge kwaliteit, goede service en scherpe prijzen. Ze luisteren dan ook echt naar uw wensen en behoefte. Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Stap voor stap luisteren ze naar uw wensen en laten u vervolgens in een aantal auto’s rijden die precies bij uw passen. Vervolgens is ruimte voor onderhandeling en kunt uw oude auto ook inleveren. Occasion  hanteert zeer scherpe en concurrerende prijzen. Benieuwd aan welke prijzen u dan moet denken bij een auto verkopen? Kom dan langs voor een proefrit en neem een bakje koffie waarnaar we u gelijk vertellen wat voor tarieven wij hanteren. Of neem telefonisch contact met ze op en u krijgt vrijblijvend een offerte voor de reparatie of onderhoud van uw auto. Bij Occasion in bent u verzekerd van de beste service en diensten en kunt u makkelijk uw auto verkopen.