Kasbendjen
Image default
Bedrijven

Binnen de kortste keren een wiellaadschop certificaat behalen

Het is een groot voordeel wanneer je werknemers over een mooi wiellaadschop certificaat bezitten. Ten eerste ben je er zeker van dat de werkzaamheden met een wiellaadschop veilig zullen verlopen. Dat is natuurlijk erg fijn, ook voor de veiligheid van je werknemers. Daarnaast scheelt het jou ook eventuele kosten wanneer er een ongeluk gebeurt. Nog een groot voordeel van een wiellaadschop certificaat is dat de werkzaamheden een stuk sneller gaan wanneer je werknemers over zo’n certificaat bezitten. Wanneer de werkzaamheden sneller gaan kan je meer geld gaan verdienen. Daarnaast houden je werknemers tijd over voor andere taken rondom het bedrijf. En wat nou als we je vertellen dat dit allemaal binnen een uurtje kan?

 

1-uurs-certificering

Het is waar, je kan binnen een uur je werknemers van een wiellaadschop certificaat voorzien. Dit kunnen we doen doordat we een unieke examenmethode gebruiken. Je bent er ook zeker van dat ze na dat uur ook echt goed een wiellaadschop kunnen besturen. Daarnaast geldt bij ons: hoe meer werknemers er mee doen, des te meer korting je zult krijgen. Dat is dus ook mooi meegenomen. Daarnaast is het wiellaadschop certificaat van alles voorzien, en dat binnen een uurtje. Verder zijn de boeken ook nog eens gratis, deze regelen wij voor je. Het fijne is ook dat je zal voldoen aan de ARBO  en de inspectie. Het is zelfs mogelijk om per werknemers zijn of haar rapportage te bekijken.

 

Contact opnemen

Ben je ervan overtuigd dat een wiellaadschop certificaat voor je werknemers een erg goed idee is? Neem dan snel contact met ons op via de site. Je kan ook telefonisch contact opnemen op een mailtje sturen. Voor vragen kan je ook contact opnemen. We zullen er dan voor zorgen dat je personeel zo snel mogelijk over hun wiellaadschop certificaat zullen beschikken.