Kasbendjen
Image default
Bedrijven

Waarom de rollators van Rollz de beste zijn

Een rollator is de ideale oplossing voor als het lopen niet meer helemaal zelfstandig gaat, een rollator kan namelijk ondersteuning bieden op de plekken waar jij dit nodig hebt. Wanneer je ervoor kiest een rollator te gebruiken is het wel belangrijk dat je de juiste rollator kiest, wanneer je niet de juiste rollator kiest kan dit juist voor meer problemen zorgen. Het kan namelijk zo zijn dat je loophouding verslechterd en je dus meer last gaat krijgen. Rollz heeft daarom jarenlang onderzocht hoe ze de beste rollator kunnen maken, hieronder staat daar meer over beschreven. 

Specialisten

Om de beste rollator te ontwikkelen werkt Rollz samen met specialisten, ze zijn er namelijk van overtuigd dat ze hierdoor tot de beste kwaliteit komen. Deze specialisten zijn nauw betrokken geweest bij het ontwikkelingsproces van de rollators van Rollz. 

Duurzaam

De rollators van Rollz zijn erg duurzame rollators, de rollators zijn namelijk gemaakt van duurzame materialen. Rollz heeft hier speciaal voor gekozen omdat ze het klimaat ook erg belangrijk vinden. 

Revalideren

De rollators van Rollz zijn perfect om mee te revalideren na bijvoorbeeld een heftig ongeluk of trauma, de rollator is namelijk zo gemaakt dat hij het lichaam niet onnodig belast. Na aan de rollator gewend te zijn is het weer mogelijk om van alles te doen, de rollators bieden namelijk zo veel stabiliteit. Het is met de rollators van Rollz bijvoorbeeld weer mogelijk om lekker door de stad te lopen maar ook weer op vakantie te gaan, de rollators bieden namelijk zoveel stabiliteit dat het weer mogelijk is om op een cruise te stappen. 

Makkelijk mee te nemen

De rollators van Rollz zijn zeer gemakkelijk mee te nemen en zijn dus ook overal te gebruiken, zo kun je dus overal met een veilig gevoel rondlopen.