Kasbendjen
Image default
Zorg

Acupunctuur Eindhoven helpt je te ontspannen

nieuwe Acupunctuur Eindhoven is gebaseerd op een van de takken van de traditionele Chinese geneeskunde. Het is herstel van de harmonieuze energiecirculatie in het lichaam. Een goede energiestroom zou in evenwicht en een goede gezondheid resulteren. Omgekeerd kan een onevenwichtige energie leiden tot ziekte. Acupunctuur Eindhoven heeft een acupuncturist die gebruik maakt van naalden om de Yin en de Yang te beïnvloeden die de twee tegenovergestelde delen van hetzelfde fenomeen symboliseren, beginnend bij de meridianen die de circulatiepaden van de vitale energie tekenen. Acupunctuur Eindhoven is van een eigenaresse, die uit een Chinese familie komt. Deze familie is een artsen familie. Als jong meisje wilde de eigenaresse van acupunctuur Eindhoven al arts worden. Dit wilde zij in de traditionele Chinese Geneeskunde. Dat sluit erg goed aan bij acupunctuur Eindhoven. Nu biedt zij behandelingen aan op het gebied van acupunctuur in haar praktijk in acupunctuur Eindhoven. Naast acupunctuur biedt zij ook massages, verschillende kruiden, cuppingbehandelingen en zonetherpaie aan. Alles voor goede prijzen bij acupunctuur Eindhoven. Alles gebeurt met een persoonlijke aanpak, dit maakt acupunctuur Eindhoven een goede praktijk om je behandelingen te boeken.

Doel acupunctuur Eindhoven

Acupunctuur Eindhoven heeft als doel een groot aantal kwalen te behandelen door het evenwicht van Yin en Yang te herstellen, door de circulatie van Qi te herstellen, de energie die in het menselijk lichaam circuleert. In welke gevallen en tegen welke ziekten kan het interessant zijn om het te gebruiken?

Tegen welke ziekten kan acupunctuur Eindhoven geen remedie zijn?

Acupunctuur Eindhoven, zoals alle traditionele geneesmiddelen, kan niet worden beschouwd als een remedie voor de meest ernstige pathologieën zoals kanker, waarvoor tegenwoordig een beroep moet worden gedaan op allopathische geneeskunde. Aan de andere kant kan het helpen de bijwerkingen te verlichten die verband houden met de behandeling van deze ziekten, zoals chemotherapie.