Kasbendjen
Image default
Eten en drinken

Waar zijn citroenen goed voor?

Citroenen. De gele niet-zo-eetbare vrucht is rijk aan vitaminen. Het heeft een grote lijs. Al kan je citroen niet geheel eten vanwege de zure smaak. Maar het heeft zeker veel redenen om het te gebruiken.

Waar zijn citroenen handig voor?

Citroenen zijn heel erg goed met het tegengaan van ziektes. Het is namelijk bewezen dat het helpt om de bacteriën van ziektes sneller af te breken zoals bijvoorbeeld bij koorts. Het helpt ook heel erg tegen bloedarmoede het zorgt er namelijk voor dat het ijzertekort (waardoor bloedarmoede vaak ontstaat) drastisch verminderd. Dus het ijzergehalte gaat omhoog. Ook gaat je bloeddruk naar beneden van citroenen en is het goed voor je bloed. het gaat ook allergieën tegen en verzorgt een mooie huid. Het bevat veel verschillende vitaminen die ervoor zorgen dat meerdere genoemde ziektes worden tegengegaan. Mocht jij gespannen zijn is het ook een goed idee om citroen in jouw eten/drinken te verwerken. Want het helpt er goed tegen. En als laatste zijn citroenen ook goed voor de uiterlijke verzorging. Ze worden namelijk ook veel in beautyproducten gebruikt voor het verzorgen en verschonen van de huid. Alles voor een beter en gezondere levensstijl.

Waar kan jij citroenen in verwerken?

Je kan citroenen in allerlei dingen verwerken. Zoals in vruchtensappen bijvoorbeeld. Juice Factory is gespecialiseerd in het maken van vruchtensappen en gember shots. Zij maken de sappen zorgvuldig en hebben een speciale slowjuice mixer om de echte vitaminen uit de vrucht te persen voor de sap. Zo krijg je alleen het nuttig van een vrucht binnen. In tegenstelling tot de blender waar alles van de vrucht in de sap gaat. Ook hebben zij een snelle levertijd met hun: “Vandaag voor 12 uur besteld is vanavond in huis” garantie.