Kasbendjen
Image default
Aanbiedingen

Tijd voor een nieuw behang? 3 geweldige ideeën voor een prachtig design

Tijd voor een nieuw behang? 3 geweldige ideeën voor een prachtig design

De kracht van een goed ontworpen muur valt niet te ontkennen. Of je nu op zoek bent naar een gedurfd design statement of gewoon wat kleur wilt toevoegen aan je huis, behang is een geweldige manier om dat te doen. Maar met zoveel verschillende kleuren, patronen en stijlen om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn om te weten waar je moet beginnen. Vrees niet! Wij zijn er om je te helpen. In deze blogpost delen we enkele van onze favoriete ideeën voor behangontwerpen, zodat je in elke kamer een opvallende indruk kunt maken. Lees verder voor meer informatie.

 

1. Ga voor iets onverwachts 

Een van de beste dingen van statement behang is dat het je in staat stelt om buiten je comfortzone te treden en iets nieuws te proberen. Als je gewoonlijk op veilig speelt als het op ontwerpen aankomt, is behang een geweldige manier om te experimenteren met kleur en patroon zonder je te binden. Weet je niet zeker waar je moet beginnen? Overweeg het gebruik van behang op een accentmuur of in een kleine kamer voor een maximaal effect met minimale inspanning. Of wat dacht je van naadloos fotobehang? Dit is iets wat je niet veel tegenkomt en het maakt je kamer ook echt jouw ontwerp.

 

2. Maak een statement met kleur 

Als je een kamer visueel interessant en persoonlijk wilt maken zonder hem te overweldigen, overweeg dan behang met een opvallende kleur. Dit kan van alles zijn, van een levendige bloemenprint tot een geometrisch patroon in je favoriete tint. Niet alleen zal dit de ruimte levendiger doen aanvoelen, maar het kan ook helpen om ongelijksoortige elementen in de kamer samen te voegen tot een samenhangend geheel.

 

3. Kies voor iets tijdloos 

Hoewel trends komen en gaan, is er iets voor te zeggen om behang te kiezen dat de tand des tijds zal doorstaan. Of je nu houdt van klassieke prints zoals stippen of strepen of liever iets moderners hebt zoals geometrische vormen, kiezen voor tijdloze ontwerpen betekent dat je je behang niet telkens hoeft te vervangen als de trends veranderen. Bovendien bespaar je zo op de lange termijn geld!

https://xxlbehang.nl/