Kasbendjen
Image default
Aanbiedingen

Snel en makkelijk schoonmaken in de pauze met een rugstofzuiger

Juist in een theaterzaal of bioscoopzaal wilt u uw gasten een optimale beleving bieden. Als er dan tussen de stoelen popcorn of stof ligt doet dat afbreuk aan de beleving. Maar het is nog niet zo makkelijk om goed en snel tussen de stoelen te stofzuigen. Of in het trappenhuis naar de balkonplaatsen. Een gewone stofzuiger is dan vaak zwaar om de trap op en af te krijgen. En is vaak te groot om op een traptrede neer te zetten. Waardoor uw schoonmaakmedewerkers vaak niet meer met 1 hand de trapleuning vast kunnen houden. Ook ligt het (verleng)snoer dan op de trap waarover de medewerker of uw gasten kunnen struikelen. Een recept een voor ongelukken. Een professionele rugstofzuiger kan dan een uitkomst zijn. 

De voordelen van een rugstofzuiger

Een rugstofzuiger is uitgevoerd met accu’s. Daardoor kan er zelfs op drukke plekken zoals in een evenementenhal of entree worden gezogen tijdens openingstijden. De accu’s kunnen in zo’n 90 minuten herladen. En er zijn modellen met verwisselbare accu’s. Zo zit u niet meer aan een werktijd vast.

Ook heeft een rugstofzuiger een laag geluidsniveau. Zo hebben uw gasten en uw medewerkers er minder last van en kan er zelfs in de pauzes gestofzuigd worden.

Met een rugstofzuiger kan er ergonomischer gewerkt worden want het gewicht van de stofzuiger wordt goed verdeeld over de draagbanden. Er zijn modellen met een afstandsbediening waardoor er makkelijk gewisseld kan worden tussen de verschillende vermogensinstellingen en zuigkracht. Dit scheelt heel wat bukken ten opzichter van een sledestofzuiger. Een rugstofzuiger kan ook goed gebruikt worden in kantoren voor het zogenaamde tippend stofzuigen. 

Wist u dat een rugstofzuiger om te bouwen is?

Er zijn 3 in 1 stofzuigers zoals de TASKI AERO BP waarbij de rugstofzuiger makkelijk en snel omgebouwd worden tot bladblazer. Of naar een stofzuiger op wielen. Dit scheelt u weer een extra apparaten aanschaffen. Ook kunnen de accu’s voor andere apparaten gebruikt worden zoals de TASKI Swingo schrobzuigmachine.

 

https://facilitytradegroup.nl/