Kasbendjen
Image default
Zorg

Regionale zorgverzekeraar kiezen

Woont u in Gelderland of Overijssel en bent u op zoek naar een andere zorgverzekering? Dan kunt u kiezen voor zorgverzekeraar Salland. Omdat Salland een regionale zorgverzekeraar is, wordt op kleinere schaal gewerkt. En dat heeft een aantal belangrijke voordelen. Zo is er meer aandacht voor onze verzekerden en hun behoeften. Ook houdt Salland zich bezig met de zorg die geboden wordt in de omgeving. We gaan bijvoorbeeld regelmatig in gesprek met zorgaanbieders in de regio om samen de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Naast regionale keuze heeft u ook ruime keuze uit landelijke zorgverleners.

Salland zorgpremie

Bij Salland kunt u terecht voor een basisverzekering met een eerlijke premie. Elk jaar proberen we de kosten zo laag mogelijk te houden. We hebben dan ook geen winstoogmerk. Daarbij wordt een groot deel van uw premie nuttig besteedt. Deze investeren we in verschillende initiatieven die gericht zijn op het verbeteren van de zorg. En daar profiteert u uiteindelijk zelf ook weer van.

Aanvullend verzekeren

U heeft bij Salland ruime mogelijkheden voor het afsluiten van een aanvullende verzekering. Hiermee kunt u uw basisverzekering aanvullen met specifieke zorg die u nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan extra fysiotherapie behandelingen, kraamzorg of alternatieve geneeswijzen. Salland biedt vier aanvullende verzekeringen, zodat u er altijd een kunt afsluiten die past bij uw zorgbehoeften.

Tandartsverzekering en zorgverzekering orthodontie

Ook voor een aparte tandartsverzekering zit u goed bij Salland. Deze kunt u afsluiten naast uw basisverzekering en/of aanvullende verzekering, bijvoorbeeld wanneer  u hogere tandartskosten in het vooruitzicht heeft. Een tandartsverzekering is ook direct een zorgverzekering orthodontie voor kinderen jonger dan 18 jaar. Bent u ouder dan 18 en heeft u behandeling nodig bij een orthodontist? Dan krijgt u dit alleen in bijzondere gevallen vergoed, bijvoorbeeld wanneer er medische noodzaak is. Meer informatie hierover vindt u op onze website. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

https://www.salland.nl/