Kasbendjen
Image default
Banen en opleidingen

Werkvoorbereider Services ET!

Werkvoorbereider Services ET, Alkmaar – Engie Nederland

Is elektrotechniek voor u geheim? Krijg je energie van druk zijn? We zijn op zoek naar een werkvoorbereider om ET te dienen, wat onze inspanningen voor onze klanten altijd verdubbelt en ervoor zorgt dat de gemaakte afspraken worden nagekomen.

Wil je werken als ENGIE werkplanner ET in een dynamische omgeving? Solliciteer dan nu!

Functieomschrijving

Als service werkplanner zorg je voor de beste technische en organisatorische voorbereiding en begeleiding van diverse kleine klussen tijdens het serviceproces. extra werk. Daarom is de doorlooptijd voor deze banen minder dan een maand. Voor afzonderlijke onderwerpen is geen projectleider vereist. Op deze manier kunnen kwaliteit en kosten worden gegarandeerd en kan het uit opslag en onderhoud verkregen werk efficiënt en efficiënt worden uitgevoerd.

U vraagt ​​bijvoorbeeld een leverancier om te citeren, gegevens bij te houden, een planning op te stellen en de kwaliteit en kosten van veel werk te bewaken. Je moet nauw samenwerken met andere disciplines en het werk coördineren met het team. Hoeveel werk je ook doet, als werkvoorbereider ben je adviseur voor klanten, leveranciers en collega’s.

Wat ga je doen in deze functie?

Als werkvoorbereider zorg je ervoor dat de juiste materialen op het juiste moment worden aangeleverd

Je voltooit de volledige werkvoorbereiding en levert een informatiebron voor leveranciers en collega’s

U berekent zelf de offerteaanvraag en verwerkt deze als een passende offerte

Je zorgt voor kwaliteit, houdt je aan afspraken, vermindert de last en onderhoudt heldere communicatie

Welke kansen krijg je?

In deze functie krijg je de kans om deel uit te maken van een leiderschapscontract, zoals met gemeenten, overheidsgebouwen, scholen, distributiecentra, etc. Positie-eisen Om deze positie correct uit te voeren, ben je een echte spin op het web en houd je een paar ballen in de lucht. U kunt gemakkelijk communiceren en weet hoe u contact met u kunt opnemen.

Wat vragen we van jou?

Voltooi MBO-4 cursus met elektrotechnische achtergrond, je hebt goede communicatieve vaardigheden op alle niveaus, planning en organisatie zijn goed voor je, en je weet hoe je de juiste prioriteit moet instellen

Wat bieden wij jou

Persoonlijke begeleiding, gratis en afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening cruciaal is. ENGIE besteedt aandacht aan een van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

Naast focus op persoonlijke groei, bieden we ook goede salarissen en secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van uw locatie omvat dit een laptop en een telefoon. Het omvat ook goede pensioenregelingen, collectieve ziektekostenverzekeringen en kortingen voor werknemers bij reizen en het kopen van producten. Wist je dat 40 uur per week en je jaarlijks maar liefst 38 vakantiedagen opneemt? Op deze manier kunt u een balans bewaren tussen werk en privé.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werkvoorbereider.html