Kasbendjen
Image default
Mode en Kleding

In 3 stappen naar de perfecte push up bh

In 3 stappen naar de perfecte push up bh

 

Heb jij de stap gezet en heb je ook de keuze gemaakt om een push up bh te gaan dragen, dan is dit natuurlijk ontzettend goed! Toch is het belangrijk dat je bij het kiezen van je eerste bh wel goed kijkt naar wat voor jou geschikt is. Het kan namelijk heel goed zijn, dat een bepaalde bh simpelweg helemaal niet goed bij jouw pasvorm aansluit en de andere bh juist weer wel. Doordat er zoveel verschillende soorten lingerie op de markt zijn, kan het een beste uitdaging zijn om iets te vinden wat volledig aan jouw wensen voldoet. Om je een eindje op weg te helpen, hebben we een 3-tal stappen voor je, die het je een stuk makkelijker maken om mee aan de slag te gaan. 

 

Ga naar een fysieke winkel

 

Ga jij voor het eerst op zoek naar een push up bh, bijvoorbeeld omdat je een feestje hebt en in sjieke jurk ten tonele moet verschijnen, dan is het aan te raden naar een winkel toe te gaan. Uiteraard hoef je je jurk niet mee te nemen, maar is een foto maken wel verstandig. In de winkel kunnen ze je namelijk van persoonlijk advies voorzien en je zo van A tot Z door het hele traject heen begeleiden. Ze meten hier namelijk ook vaak direct je borsten op, zodat ze er zeker van zijn dat ze je een maat laten passen die ook goed zit. Het is namelijk wel zo, dat alleen jij zelf bepaald of iets wel of niet lekker zit. 

 

Raadpleeg een vriendin

 

Om direct naar de winkel te gaan vind je misschien net iets te ver gaan. Ondanks dat dit absoluut niet vreemd is, kun je ook gewoon je vriendin vragen. Net als dat je voor het eerst in een sport bh hardlopen gaat, is ook dit toch iets wat wel belangrijk is om goed geregeld te hebben. Er is namelijk niets vervelender, dan wanneer je een bh moet dragen, die niet prettig zit. Vooral niet op een feestje, daar doe je deze natuurlijk niet zo even uit. Door een vriendin te vragen die wel eens vaker een push up bh draagt, weet je zeker dat je wat aanvullende tips krijgt waar je iets mee kunt.

 

Extra tip voor tijdens het sporten

 

We hebben het natuurlijk vaak alleen over onze normale bh’s. Toch is ook een sport bh een onderdeel van de vrouwelijke lingerie. Ook hier kun je namelijk kiezen voor een variant met push up. Vooral wanneer je wat extra ondersteuning nodig hebt, kan dit wel als extra prettig worden ervaren. Een goede sportoutfit bestaat immers uit meer dan alleen een paar schoenen, sportlegging zwart en een bijpassende trui of een t-shirt.