Kasbendjen
Image default
Mode en Kleding

Hoe verzorg je je Uggs het beste?

Veel mensen vragen of je je ugg-laarzen kunt wassen en hoe je ze thuis kunt schoonmaken… en al dit soort vragen worden beantwoord met de UGG Care Kit. Het bevat een Sheepskin Cleaner & Conditioner, Sheepskin Protector, Sheepskin Freshener Spray, en een Suede Brush en Scuff Eraser.

Ontdek hieronder hoe u deze producten gebruikt…

Schapenvacht Reiniger & Conditioner

Maak je UGG-laarzen lichtjes vochtig met een natte spons; doe een kleine hoeveelheid Sheepskin Cleaner & Conditioner op dezelfde spons en dep het op de stof. Deze Cleaner is multifunctioneel: hij verwijdert niet alleen vuil en lelijke resten van de sheepskin, maar conditioneert de stof ook om het suède zacht en soepel te houden.

Schapenvacht Beschermer

Niets is erger dan vlekken die per ongeluk de esthetiek van je UGGs bederven, dus zorg ervoor dat je de Sheepskin Protector op je laarzen gebruikt. Deze Protector is speciaal samengesteld om een beschermende barrière rond de sheepskin te creëren, zodat je suède laarzen vlekvrij blijven.

Schapenvacht Verfrisser

Houd de voering van je sheepskin fris als een madeliefje met de Sheepskin Freshener; sproei gewoon in je laarzen om geurtjes te verdrijven. Laat je UGG-laarzen na het sprayen 24 uur drogen – niemand wil vochtige tenen…

Suède Borstel en Schuurplekken Verwijderaar

Als je UGG-laarzen er een beetje moe uitzien, geef ze dan wat liefde met de Suede Brush and Scuff Eraser. Borstel de vezels van de laarzen gewoon in één richting om ze een uniform, strak en zacht uitzicht te geven.