Kasbendjen
Image default
Aanbiedingen

VOUWGORDIJNEN

Ben jij er al aan toe? Zijn de wanden mooi geschilderd en staat de bank op zijn plekje. Tijd om over de raamdecoratie na te denken. Wist je dat de raamdecoratie de kamer kan maken of breken. Het is dus best wel een belangrijke keuze om de juiste sfeer in jouw woning neer te zetten. Het zorgt tevens voor een fijn binnenklimaat. Zowel qua geluid, oftewel de akoestiek als de isolatie. Tevens zijn gordijnen op maat niet de meest goedkope keuze en je wil er wel jaren plezier van hebben. Je kan het maar beter direct goed doen. Je kan kiezen uit meerdere type raamdecoratie. Waaronder de vouwgordijnen. Misschien hadden deze voorheen het imago oubollig. En enkel geschikt voor landelijke en romantische interieurs. Tegenwoordig kunnen ze eigenlijk in iedere interieurstijl toegepast worden. Van stoer industrieel tot zelf in ultra strakke en moderne interieurs. 

 

 

LINNEN VOUWGORDIJNEN 

Linnen is een mooi natuurlijk materiaal en dat laat zich goed verwerken tot een vouwgordijn. Linnen; You love it or you hate it. Door voor een linnen vouwgordijn te kiezen, kies je voor een wat stoerdere en landelijke look. Dit komt, omdat linnen leeft en beweegt. Linnen heeft een mooie natuurlijke en onregelmatige uitstraling. Linnen vouwgordijnen vragen wel om een voering. Ze zijn door hun natuurlijke vezel gevoeliger voor verkleuringen dan bijvoorbeeld polyester, oftewel synthetische gordijnen. Door de linnen vouwgordijnen te voeren in bijvoorbeeld een mooie bijpassende kleur, verleng je de levensduur van het gordijn en de gordijnen vallen net even wat mooier en meer luxe. Hou je van die look van linnen, maar wil je toch liever een synthetische en meer kleurvaste vezel. Bekijk dan eens de linnenlooks. Wel die heerlijke linnen structuur en matte, natural look, maar geen verkleuring, krimp en of kreukels. Meer weten over de linnen vouwgordijnen? Je ben van harte welkom op 123Gordijn

 

VELOURS VOUWGORDIJNEN

Velours is trendy en flink in opkomst. Eigenlijk kunnen we er niet meer omheen. Velours geeft direct  een luxueuze en warme stijlvolle vibe in je interieur. Velours, ook wel fluweel en in het Engels velvet genoemd kenmerkt zich door die mooie warme uitstraling. De luxe glans en vleug, door de kleine harige pooltjes op de stof. Het kan tegenwoordig gemakkelijk in verschillende interieurstijlen toegepast worden, waar het voorheen enkel in luxe en meer antieke interieurs paste. Kortom; wat nou oubollig? Hip en trendy voor in iedere stijl in alle kleuren verkrijgbaar.