Kasbendjen
Image default
Muziek

Perfecte oplossing voor ons allen

Er is een goede muziekstudio te huur in Amsterdam die te huren is voor zoveel dagen in de week als jij nodig hebt. Als je net in een bandje zit, dan wil je natuurlijk op regelmatige basis ergens met elkaar oefenen. Je zit al gauw met drie of meer mensen in een bandje, dus er zijn genoeg instrumenten nodig. Als je niet zo groot woont heb je hierdoor al snel een probleem, want waar laat je alles? In zo’n geval is het ideaal om een studio te huren. Hier betaal je maandelijks een bedrag voor. In ruil hiervoor kun je al je spullen daar neerzetten en heb je alle ruimte om lekker te oefenen.

Denk met elkaar mee

Er is een duidelijke planning die online staat. Zo zie je precies wanneer de studio vrij is om in te gaan. In principe spreek je gewoon vaste dagen af om de muziekstudio in Amsterdam te huren, maar vlak voor een optreden kan het fijn zijn om een keer extra alles door te nemen zodat je zeker weet dat het goed gaat. Dan kun je overleggen of je een paar uurtjes extra gebruik mag maken van de studio, alle andere muzikanten hebben hier zeker begrip voor. Zo moet je elkaar af en toe even wat gunnen. Mocht je geen eigen instrumenten hebben, dan mag je ook gebruik maken van de instrumenten die in de studio staan.

Hoe ziet het eruit?

De muziekstudio die te huur is in Amsterdam beschikt dus over alle basisinstrumenten zoals een gitaar, piano en drumstel. Ook zijn er voldoende microfoons aanwezig voor de zangers. Alle instrumenten kunnen ook worden versterkt, hier zijn de boxen en kabels voor. Naast de ruimte waar alle instrumenten staan, is er ook een gedeelte waar je kan chillen. Hier staan twee banken en een koelkast. Neem zelf wat te eten en drinken mee als je gaat spelen, dat kun je na afloop wel gebruiken. Zorg dat je alles netjes achterlaat als je de studio verlaat. Zo hou je het leuk voor elkaar!