Kasbendjen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Outplacement

Outplacement via Outplacementbureau Werkcontact

Wil je de baan of datgene doen wat echt bij jou past? Met meer energie, plezier, voldoening, vertrouwen en resultaten? Succes laat sporen achter. Net zoals voetstappen in de sneeuw. Weten wat deze stappen zijn, maakt meer mogelijk in minder tijd.

Wat wil jij?

 – een baan vinden, die je blijft prikkelen?

 – tevredenheid en balans in je leven?

 – een onweerstaanbare CV, die jou gaat helpen?

 – start en succes met eigen bedrijf?

 – een succesvolle vervolgcarrière?

 – inspirerende mensen ontmoeten?

 – meer halen uit het leven?

 – dromen, durven en doen?

Ben jij iemand, die nu kiest voor datgene wat je echt wil en wat in je zit? Stappen zetten waardoor je verder komt? Met een aanpak, die jou als persoon dieper raakt? Bij Outplacementbureau Werkcontact ervaar je de voordelen van een klein team, plezier en passie. Met methodieken en aanstekelijk enthousiasme, waarmee je onverwachte resultaten kunt realiseren.  

Zodra je samenwerkt met Werkcontact dan herken je: aandacht, doen wat bij je past, inspiratie, passie, carrière, krachtige relaties, ondernemen met het hart, omzet toename, persoonlijke groei, succes strategieën, focus, resultaten.

Werkcontact biedt de volgende trajecten in de vorm van Personal coaching en Business coaching:

Personal coaching 

Carrière coaching – gericht werken aan ontwikkeling competenties

Management coaching – voor de vraagstukken van de leidinggevende

Outplacement (van werk naar werk)

Spoor 2 re-integratie (ook wel tweede spoor traject genoemd)

 

Business coaching

voor bestaande ondernemers – vergroting kans op succes

voor startende ondernemers – op weg naar eigen ondernemerschap

Naast de individuele coaching, zijn er mogelijkheden voor diverse groepstrainingen.  

Gebaseerd op je behoefte, ontvang je vooraf een gedetailleerd trajectplan met offerte zodat je weet waar je aan toe bent. Een coaching traject bestaat uit advies- en coachinggesprekken en eventueel trainingen.

Een coaching traject bestaat meestal uit 6 tot 12 gesprekken van 75 tot 90 minuten, afhankelijk van jouw doelstellingen. De gesprekken zijn normaliter tweewekelijks.

In het eerste gesprek bespreken we jouw wensen, jouw doelstellingen en de duur van het traject. Dit vraagt ca. 2-2 ½ uur.

Bedrijven en (startende) ondernemers ontvangen een offerte. Voor particulieren geldt een tarief op maat.

Je krijgt oefeningen of opdrachten om tussen de gesprekken door mee aan de slag te gaan. Halverwege en aan het eind van het traject evalueren we de voortgang en resultaten, en je ontvangt een eindrapportage. Aan het eind van het traject vragen we je om een trajectevaluatie in te vullen, want we horen graag je mening over onze aanpak en werkwijze.

Wanneer gewenst maken we vooraf kennis met de leidinggevende of opdrachtgever en hebben we tevens een gezamenlijk afrondingsgesprek bij jouw op het bedrijf.

 

https://www.outplacementverzekering.nl