Kasbendjen
Image default
Gezondheid

Massage in Hengelo verricht wonderen

Wanneer je een massage in Hengelo hebt weet je haast niet overkomt. Je zult namelijk overspoeld raken met ontspanning in je gehele lichaam. Dit is iets waar we tegenwoordig niet meer zoveel tijd voor vrij maken, en dat terwijl het juist zo belangrijk is om zo af en toe de relaxstand aan te zetten. Al heb je een massage in Hengelo achter de rug gehad voel je je weer als herboren en kan je weer vol energie tegen je drukke dagelijkse leven aan. Bij ons kan je kiezen uit verschillende massages, zo kan je genieten van een massage waar jij op dat moment behoefte aan hebt. 

De massages die wij aanbieden

Geen enkele massage in Hengelo is hetzelfde, we bieden dan ook verschillende massages aan. Je kunt gaan voor een wellness stoelmassage, of voor een Indiase relax massage. Daarnaast hebben we ook nog een hot stone massage voor de echte bikkels onder ons. Een andere massage in Hengelo die wij geven is de anti winterblues treatment. Ook geven we nog een overheerlijke voetreflexologie massage, hier zullen je voeten je dankbaar voor zijn. Een oliemassage is ook mogelijk bij ons. Voor de zwangere vrouwen hebben we ook nog een speciale massage; de zwangerschap wellness arrangement. Als laatste hebben we nog de luxe vriendinnenbehandeling, ook leuk om cadeau te geven.  

De sfeer in de salon

Hetgeen wat de salon wilt uitstralen is rust, dit proberen we ook op je over te brengen tijdens een massage in Hengelo. Ons doel is jou namelijk helemaal tot rust te brengen. Er zullen bij ons geen felle lampen aanwezig zijn, maar juist kaarsjes en gedimd licht. Daarnaast beschikt onze salon over een prettige temperatuur en een overheerlijke geur direct wanneer u binnentreedt. Kortom, een massage in Hengelo is een echte aanrader.