Kasbendjen
Image default
Aanbiedingen

Is een tussenvloer iets voor uw bedrijf? Met deze blog nemen we al uw twijfels weg!

Ze zeggen wel eens: bij twijfel niet doen. Maar met deze blog willen we u graag laten inzien, dat u het soms juist wél moet doen. Dit geldt bijvoorbeeld voor een tussenvloer wanneer u te maken heeft met ruimtegebrek in uw bedrijfspand. Een tussenvloer kent zo ontzettend veel voordelen dat twijfelen helemaal niet nodig is. Welke voordelen dit precies zijn, delen we graag met u in deze blog. Lees daarom snel verder! 

 

Ruimtegebrek tackelen op een relatief betaalbare manier

 

Een verbouwing of uitbouw van uw bedrijfspand of een verhuizing naar een ander, groter pand zijn vrij rigoureuze en kostbare oplossingen om het probleem van ruimtegebrek aan te pakken. Vaak gaat hier meer geld in zitten dan u in eerste instantie denkt. Wat dat betreft kan een tussenvloer worden gezien als een relatief betaalbare manier om ruimtegebrek te tackelen. We zeggen relatief omdat het uiteraard nog steeds veel geld kost. Maar wel veel minder dan wanneer u besluit te verhuizen of verbouwen. Omdat tijd ook geld kost, is het belangrijk om ook hier rekening mee te houden. Een tussenvloer is zo geïnstalleerd, terwijl een verbouwing of verhuizing soms wel maanden in beslag kan nemen.

 

De gemiddelde terugverdientijd bedraagt slechts twee jaar

 

Wist u dat u de gemiddelde tussenvloer al binnen twee jaar hebt terugverdiend vergeleken met het huren van extra opslagruimte? Het huren van extra opslagruimte kan behoorlijk duur uitvallen, zeker wanneer u de ruimte gedurende meerdere jaren nodig heeft. En dan moet u ook nog maar hopen dat u opslagruimte in de buurt van uw bedrijf kunt vinden. Afhankelijk van waar u uw mezzanine vloer koopt, kan de prijs variëren tussen de 70 en 100 euro per vierkante meter. Uiteraard zijn er ook aanbieders die hier boven of onder zitten qua prijs. Een zeer betrouwbare en professionele aanbieder van mezzanine vloeren is Nolte Opslagsystemen

 

Het is een investering waar u nu én in de toekomst wat aan heeft

 

Een mezzanine vloer is tot slot een eenmalige investering waar u nu én in de toekomst wat aan heeft. Omdat u de vloer eenvoudig kunt monteren en ook weer demonteren, kunt u de vloer zowel permanent als tijdelijk inzetten. Dit maakt de vloer zeer veelzijdig. Een hele goede investering dus die het zijn geld meer dan waard is!

 

https://www.noltemezzanine.nl/