Kasbendjen
Image default
Tuin en buitenleven

Heerlijk zwemmen in het zwembad in Nijkerk

Als je ergens lekker kan zwemmen is dat in het mooie zwembad in Nijkerk. Bij ons kan je genieten van lekker warm water waar je recreatief kan zwemmen maar ook je kind zwemlessen kan laten volgen. De zwemlessen zijn goed georganiseerd door onze professionele instructeurs. Deze zijn allemaal stuk voor stuk gediplomeerd zodat je zeker weet dat je kind de juiste zwemtechnieken zal aanleren. Daarnaast ben je er ook zeker van dat je kind in goede handen is, daar hoef je je dus geen zorgen om te maken. Bij het zwembad in Nijkerk is het ook mogelijk om samen met je baby te zwemmen. Verder bieden we zwemdiploma A, B en C aan. Naast het zwembad beschikken we ook over een gehele sportschool. We doen er alles aan om je te helpen met een gezonde levensstijl. In totaal beschikken we over 400 vierkante meter aan wellness. 

Het zwembad

Het zwembad in Nijkerk is zes bij veertien meter groot en heeft over het gehele oppervlakte een diepte van 1,40 meter. Naast dit bad hebben we ook nog een stoombad voor extra ontspanning. Het zwembad heeft een temperatuur van dertig graden Celsius. Deze hoge temperatuur is gunstig voor het voorkomen van spierpijn. Ook is het lekker om in zo’n warm bad te zitten wanneer je net gesport hebt. Je spieren komen namelijk helemaal tot rust. Voor nog meer ontspanning kan je ook gebruik maken van onze wellness. Hier zit ook een zwembad bij waar je eventueel baantjes kan trekken. Het zwembad in Nijkerk is dus van alles voorzien. 

Meer weten

Wanneer je meer wilt weten over het zwembad in Nijkerk kan dit door contact met ons op te nemen. Dit kan via de site maar ook telefonisch. Daarnaast kan je natuurlijk ook gewoon bij het zwembad in Nijkerk langskomen.