Kasbendjen
Image default
Vakantie

Goed weer nodig natuurlijk

Wanneer je op vakantie gaat naar Letland vraag je je vast af wat er te zien is in Riga. Allereerst moeten we echt de stranden benoemen. Riga ligt aan zee dus het is altijd de moeite waard om even te gaan kijken. Dit is natuurlijk wel aantrekkelijker om te doen wanneer het lekker warm is, dan neem je je zwemkleren mee en kan je een heerlijke duik nemen. Of je kiest er voor om lekker op een badlaken de hele dag te lezen. Dit is in de koudere maanden niet echt een optie, maar het neemt niet weg dat het dan nog steeds prachtig is.

Veel informatie

Als je meer van cultuur dan van natuur houdt, is het aan te raden om langs te Peterskerk te lopen. Dit is een prachtige en grote kerk waar je je ogen van uit zult kijken. Het is vaak wel druk, maar dat is te verwachten met zo’n mooi gebouw. Hier spat echt de oudheid van af, ondanks dat het wel gerestaureerd is. Als je wil kan je er ook een bezoekje binnenin brengen. Je hebt zelfs de mogelijkheid om dit met een gids te doen die je alles zal vertellen over de oorsprong en het verleden van de kerk. Dit laat je misschien wel met andere ogen kijken naar het gebouw waar je in staat.

Advies op maat

Als je benieuwd bent wat er verder te zien is in Riga dan kan je natuurlijk altijd even op onze site kijken. Wij denken graag met je mee om je een vakantie te geven die je nooit zult vergeten. Leuke bezienswaardigheden maken je uitje natuurlijk helemaal af. Je kan je vrienden en familie dan prachtige foto’s laten zien van wat je allemaal hebt gedaan. Nog een goede tip: de Dom van Riga wil je zeker niet missen tijdens je bezoek aan Letland. Dit is net zoals de Pieterskerk een ontzettend tof gebouw die veel indruk maakt op de meeste toeristen.