Kasbendjen
Image default
Aanbiedingen

Drie leukste DIY-taakjes in huis

Hou jij ervan om de handen uit de mouwen te steken? Dan ben jij vast ook iemands wiens huis nooit helemaal klaar is. Groot gelijk: klussen in het weekend betekent creatief bezig zijn en er constant voor zorgen dat je huis er nog beter uitziet dan de vorige keer. Het kan zelfs zo zijn dat wanneer je even niets te klussen hebt, je het gaat missen. Maak je dan geen zorgen! In deze blog geven we je drie DIY-taakjes die je volgend weekend al uitvoeren kan. Succes!

1. Speelhoek voor de kinderen

Heb jij een grote tuin, waarin je graag met vrienden zit? De kans dat je een hoek speciaal voor jezelf hebt ingericht, is dan aanwezig. Hierin heb je groot gelijk, maar we wijzen je er graag op dat je tuin niet alleen van jou is, maar ook van je kinderen. Door een speelhoek voor je kinderen in te richten in de tuin, zorg je ervoor dat je kinderen vaker buitenspelen en dat je niet de enige bent die geniet van je tuin. Een speelhoek is simpel gemaakt: knutsel zelf een speelhuisje, een schommel of een rekstok in elkaar en je bent er eigenlijk al.

2. Orde aanbrengen

Wanneer je huis een klein beetje een troep is, is het fijn om hier orde in aan te brengen. Het leuke DIY-taakje dat hieraan gekoppeld kan worden, is het zelf maken van een kast. Omdat jijzelf degene bent die het beste de situatie begrijpt, ben jij ook zelf degene die de beste kast voor deze situatie kan ontwerpen. Een kast kan zowel groot als klein zijn, maar functioneert altijd als opbergruimte. Breng jij een systeem aan in je kast, of zorgt jouw kast enkel voor een opgeruimde ruimte?

3. Laminaatvloer aanleggen

Ben je klaar met je huidige vloer, dan is het een leuk klusje om zelf een nieuwe vloer aan te leggen. Omdat we spreken over een taak die binnen een weekend uitgevoerd moet kunnen worden, raden we de laminaatvloer aan. Deze vloeren bestaan uit losse stukken laminaat, die jezelf in elkaar bevestigt. Je vloer ligt dus binnen no-time, maar het vereist wel wat denkwerk. Een ideaal klusje dus!

Ben jij op zoek naar de perfecte laminaatvloer, dan raden we je aan eens een kijkje te nemen op de website van Bebo Parket. Hier vind je niet alleen de perfecte laminaatstukken, maar ook nog eens uitgebreide tips over hoe je dit taakje het best kunt uitvoeren.