Kasbendjen
Image default
Woningen

We werken rechtstreeks samen met professionele ontwikkelaars.

Het bedrijf bestaat al 30 jaar op de vastgoedmarkt en is daarin een van de belangrijkste spelers. In de loop van zijn bestaan ​​zijn meer dan 30 eersteklas panden in gebruik genomen, waaronder luxe hotels, VIP-villa’s en comfortabele wooncomplexen van verschillende niveaus met “levenslange” service. We bieden een volledig dienstenpakket aan voor de aan- en verkoop van residentieel en commercieel vastgoed. Ook neemt ons bedrijf de verantwoordelijkheid voor het vastgoedbeheer tijdens de afwezigheid van de eigenaar.
Het voordeel van het bedrijf is een grote database met vastgoedobjecten en een uitstekende reputatie bij klanten en collega’s. Onze professionaliteit garandeert onze klanten een hoog serviceniveau en een uitstekende selectie van eigendommen. Wij bieden juridische ondersteuning bij de transactie. In onze database bevinden zich exclusieve vastgoedobjecten die alleen door ons bedrijf of onze partner worden aangeboden Wij bieden een goede selectie van commercieel vastgoed: kantoren, winkels, restaurants, cafés, maar ook hotels, bouwkavels, investeringsprojecten. Het bedrijf biedt hoogwaardige after-sales service en helpt bij legalisatie en zakelijke aangelegenheden.

We werken rechtstreeks samen met professionele ontwikkelaars – en we bieden een brede selectie van onroerend goed in aanbouw en al voltooid.
Huidige catalogus
De vastgoeddatabase wordt in realtime op onze website bijgewerkt. U ziet gegarandeerd de versie van uw dromen en mis de kans om deze aan te schaffen niet.
Online makelaarskantoor
Wij zijn de eerste internationale online vastgoedmarktplaats. Onze slimme platforminterface helpt u gemakkelijk een aankoop te doen.

 

 

Huis te huur

https://be.propenda.com/