Kasbendjen
Image default
Financieel

Koop eBay-aandelen met ether – Hoe winst te maken op de aandelenmarkt

De eerste van de drie artikelen in deze serie kopen Eeth met Ideal, beschrijft de basisfunctie van een slim contract en legt in Laymans-voorwaarden uit hoe het werkt. In het tweede artikel graven we in de nitty-gritty details. We zullen dingen verpakken in het derde en laatste artikel. Aan het einde van dit artikel zult u hebben wat nodig is om EUTHERAAAAASTE MET IDEAL te kopen.

 

Wat is een ideaal? Een ideaal is een slimme contract of virtueel contract, dat een of meer transacties automatisch uitvoert. Slimme contracten, ook bekend als Smart Contract-software of virtuele contractplatforms worden steeds populairder in de Ethernet-community. De reden waarom ze zo populair worden, is omdat ze iedereen met een computer toegangspunt in staat stellen om deel te nemen aan wereldwijde zaken zonder te hoeven omgaan met de complexiteit van traditionele handel. Als je nieuw bent in de wereld van e-commerce en meer wilt weten over hoe je het ideaal kunt gebruiken om online geld te verdienen, blijf je lezen.

 

Hoe koop je Egyptische aandelen met etherisch? De manier waarop je Egyptische aandelen koopt met e-ethereum is behoorlijk recht vooruit. Het eerste dat u hoeft te doen is het Ethereal Smart Contract op uw computer downloaden en installeren.

Nadat u dit hebt gedaan, moet u in staat zijn om in te loggen op uw e-commerce-account bij elke webbrowser.

 

Wanneer u het Smart Contract voor het eerst installeert, wordt u gevraagd om in te loggen op uw e-commerce-account en vervolgens een winkel of portfolio voor uw klanten te maken om mee te werken. Nadat u deze stappen hebt voltooid, kunt u een bestelling plaatsen voor virtuele goederen van uw e-commerce-account. Alle virtuele items die u verkoopt, worden omgezet in een echt tastbaar item en het slimme contract zal automatisch betalen voor de items zodra ze in uw e-commerce-account zijn geplaatst. Het is zo simpel!

 

Nu moet je een Egyptisch bedrijf vinden om zaken mee te doen. U kunt online zoeken naar bedrijven die voorraden in Egypte verkopen en handelen. Er zijn ook websites gewijd aan dit soort investeringen, en ze vermelden bedrijven per regio. Als u bijvoorbeeld voorraden in Egypte wilt kopen, zou u Egypte in het zoekvak typen en klikken op de knop Zoeken. Dan kunt u de Egyptische aandelen selecteren waar u in geïnteresseerd bent.

 

Zodra u de bedrijven hebt gevonden waarmee u zaken wilt doen, hoeft u alleen maar in te loggen op uw e-commerce-account en op verkopen te klikken. Zodra u bent ingelogd, zal de website de rest van het werk voor u doen. U moet alleen in de nodige informatie verstrekken voor de overdracht van fondsen. Als alles goed is opgericht, moet de website u toestaan Egyptische aandelen op E-ETHEREUM te verkopen.

Klik hier Bitcoinmeester.nl