Jackey Slotenmakers helpen u altijd met slotproblemen

Kasbendjen

Buitengesloten?

U kan onze slotendienst altijd opbellen. Na uw telefoontje aan onze slotenmakers rijdt een van de slotenexperts naar u toe om u wederom binnenshuis te helpen. Voordeel blijft dat er helemaal geen sleutels bijgemaakt hoeven te worden, want u kan de sleutels aangrijpen. Ofwel hebt u de sleutel ergens zoekgeraakt? Dit is echt een probleem bij uw slotendienst? Bij onze slotenmakers blijkt het anders. Door middel van hun jarenlange ervaring en perfecte training weten zij raad met alle cilindersloten in iedere scenario`s. Een voordeurslot dat nooit meer draait repareren wij in een handomdraai. Dag en nacht vlot het optrekje binnen door de ervaren slotenexperts.

Fietssloten, poortslot, bootslot

Bij ons bezit niet een enig deurslot geheimen. Slotjes blijven onze hartstocht, dus verdiepen wij ons gaarne in de verscheidene sloten. Hebt u te doen met een kapot achterdeurslot, één geblokkeerd schuifpui, of uw achterdeur die geen eens doet wat ie moest bewerkstelligen: aarzel nooit en laat de slotenmakers kijken richting het vraagstuk en eventueel uw sloten vervangen in Leiden. Zij werken rap en effectief. Onze slotenmakers hebben nooit iets liever dan uw cilinderslot correct en vlot voor u fiksen.

Remplaceren van een slot

Er blijken een massa taken welke uw slotenspecialist doet. Wij assisteren mannen en vrouwen op welk moment zij zijn buitengesloten van hun huis. Ieder bouwjaar komen nieuwe veiligheidssloten in de winkels. Een mens hoopt dat uw achterdeurslot continu uitstekend werkt. Tot het weleens dienst faalt. Aangezien incidenteel moet het cilinderslot ook geremplaceerd te worden. Je kunt hierbij bouwen op een pijlsnelle en goedkope service van uw lokale slotenspecialist. Dat geldt natuurlijk eveneens zodra u uw sloten gaat monteren, vernieuwen ofwel indien u veiligheidssloten extra gemonteerd wilt hebben.

Inbraakschade

Voor het voorkomen van inbraakschade verlenen we je graag deskundig informatie. Wij controleren of alle veiligheidssloten in deuren en ramen beantwoorden aan de laatste veiligheid eisen. Herstellen van kapotte cilindersloten, herstel of repareren van een geforceerde raam of huisdeur, of vervanging van alle veiligheidssloten: we schikken ons naar uw wensen, want het gaat uwer idee in beveiliging in wat opnieuw uw persoonlijke veilige woning moet worden. Soms doet uw deurslot ‘t niet, echter u wist niet dat hij naar de knoppen gaat. Echter nu draait het deurslot totaal niet meer. Daar staat u, buiten. Er zit helemaal geen beweging meer in het slot. Tijd voor een slot vervangen in Hilversum. Contacteer de slotenmaker en in een mum van tijd kunt u de appartement weer in. Het afgebroken stukje sleutel lijkt zo uit het cilinderslot verwijderd. Een defect voordeurslot vervangen wij vlug, desalniettemin vaak kunnen wij het eveneens fiksen. In beide gevallen assisteren we u graag.