Kasbendjen
Image default
Entertainment

Anonieme en spannende kamer per uur

Een kamer per uur huren is perfect voor wanneer je wat privé tijd met je minnaar wilt doorbrengen. Samen kunnen jullie alle dagelijkse verplichtingen gaan vergeten, en dat ook nog eens in een spannende omgeving. Het kan lastig zijn om een kamer per uur te vinden die ook nog eens geheel discreet handelt. Gelukkig kunnen wij die jou wel bieden. We beschikken namelijk over parkeerplaatsen die niet goed te zien zijn. Tevens kan je bij ons ook contant betalen, en waar geen legitimatie aan te pas komt. De locatie staat niet eens op onze site zodat we extra discreet blijven. Wanneer je contact met ons opneemt zullen we de locatie doorgeven.   

Voor wie geschikt

Een kamer per uur is geschikt voor wanneer er een spannende activiteit op de planning staat. Je wilt namelijk dat alles dan goed geregeld is. We bieden dan ook romantische kamers aan, maar ook wat spannendere kamers. Daarbij zitten ook nog eens bijbehorende attributen waar je gebruik van kan maken. Wanneer je vreemd wilt gaan is een kamer per uur ook perfect geschikt, dit omdat het bij ons volledig discreet is. Er even op uit gaan in één van onze kamers met je partner is anders ook geen slecht idee. 

Hoe discreet is discreet

Het is haast niet mogelijk om nog discreter te handelen dan bij ons. Wanneer je namelijk bij ons een kamer per uur huurt zullen we geen gegevens vragen. Alleen je naam en telefoonnummer. Je telefoonnummer zullen we alleen gebruiken wanneer er bepaalde verhinderingen zijn. Het zal niet voorkomen dat we je ongevraagd zullen berichten of bellen. We hebben ook geen legitimatie nodig wanneer je bij ons een kamer per uur huurt. De locatie ligt ook erg afgelegen, de kans dat je bekenden tegenkomt zal dus ook vrijwel nihil zijn.