Kasbendjen
Image default
Horeca

Een bruiloft in Twente met een mooi diner afsluiten

Het organiseren van een schitterende bruiloft in Twente kost je behoorlijk wat werk. Maar hoe leuk is het, jullie gaan trouwen! Daar moet toch wel een feestje van worden gebouwd. Je hebt het ja-woord gekregen of ontvangen en bent nu bezig met de voorbereidingen voor de grote dag. Je moet aan van alles denken, zoals het proeven van een geschikte taart en het kiezen van de opbouw daarvan, het kiezen van een pak en van een mooie jurk, het aankleden van de locatie, maar natuurlijk ook de locatie zelf, het uitnodigen van de gasten et cetera. Maar er is een ding dat echt niet mag ontbreken tijdens de bruiloft in Twente en dat is de catering die hier wordt geregeld. De gasten moeten natuurlijk allemaal worden voorzien van hapjes en drankjes, maar hoe wil je dit gaan vormgeven? Dat kan je samen met ons bepalen en wij helpen je bij het maken van een goede keuze uit de diverse mogelijkheden.

Buffet of diner?

Wat voor soort bruiloft in Twente je gaat geven heeft weer betrekking op de catering die je gaat organiseren. Je kunt ervoor kiezen om een buffet te houden, waar mensen zelf hun eten en drinken kunnen pakken, maar wil je het wat luxer aanpakken, kan je ook met een deel van de gasten, die eerder aanwezig is bij de ceremonie een mooi diner houden, waar iedereen aan een lange tafel met elkaar kan gaan genieten van het eten dat er wordt voorgeschoteld. Op die manier kan je de gasten en jullie zelf goed verblijden.

Chique

De bruiloft in Twente staat in het teken van jullie, het bruidspaar, en daar moet ruimte voor gemaakt worden. Het diner zal plaatsvinden in een chique restaurant waarbij het bruidspaar een mooie plek toegewezen krijgt. Samen met de dierbare mensen om jullie heen genieten jullie van de lekkerste gerechten.