Kasbendjen
Image default
Aanbiedingen

Makelaars vergelijken

Makelaars vergelijken 

Makelaars vergelijken is al sinds jaar en dag een hot item. De invloed van een goed presterende makelaar kan jou namelijk snel duizenden euro’s opleveren. Het vergelijken van de makelaars is daarom niet geheel onbelangrijk en verstandig om te doen. Maar hoe weet je welke makelaar goed presteert en welke makelaar juist slecht presteert? Juiste Makelaar heeft het voor jou uitgezocht. Het is altijd slim om de makelaars op verschillende vlakken te vergelijken met elkaar. Hieronder vind je een aantal belangrijke onderwerpen om makelaars te vergelijken zoals, kosten, beoordelingen, snelheid en natuurlijk de verkoopprijs.

Makelaars vergelijken bij Juiste Makelaar

Daarvoor heeft Juiste Makelaar de vergelijkingstool waar je eenvoudig je voorkeuren kan achterlaten. Het systeem van Juiste Makelaar zorgt er op dat moment voor dat de makelaars bij jou in de buurt worden vergeleken en jij enkel tussen 2 makelaars hoeft te kiezen. Makelaars vergelijken bij Juiste Makelaar zorgt ervoor dat je in contact komt met de beste makelaars bij jou in de buurt. Zo heeft Juiste Makelaar een vergelijkingssysteem ontwikkelt welke berekent welke makelaars het beste geschikt zijn. Hierbij houdt het systeem rekening met de buurt, verwachte verkoopprijs, snelheid van de makelaar, beoordelingen en uiteraard de kosten. Het makelaars vergelijken bij Juiste Makelaar zorgt er dan voor dat de voorkeuren zo worden aangepast dat jij de beste deal hebt. 

Kosten van makelaars

De kosten van makelaars zijn vaak de doorslaggevende keuze bij veel mensen die op zoek gaan naar een geschikte makelaar. Maar hoe ga je kosten van makelaars vergelijken? Je moet wel dezelfde diensten met elkaar vergelijken. Hieronder een aantal belangrijke punten hoe je makelaars kan vergelijken op basis van kosten: 

  • Vergelijk je dezelfde diensten met elkaar? 

  • Zijn alle prijzen inclusief btw? 

  • Wat zijn de beoordelingen van de makelaars? 

  • Koopt en verkoopt de makelaar vaker huizen in de regio waar jij woont?

  • Werkt de makelaar met een courtage of een vaste prijs? 

  • Gebruikt de makelaar een bonusstructuur bij een bepaalde verkoopprijs?

Tip: nodig altijd meerdere makelaars uit. De makelaar geeft je een goed inzicht in de geschatte opbrengst van de woning. Iedere makelaar heeft hier een ander idee over. Wanneer je slechts een makelaar laat langskomen heb je geen idee of de voorgestelde prijs en opbrengst realistisch zijn of juist erg laag. Dit kan ook een truc van de makelaar zijn. 

Reviews van makelaars

Bij het makelaars vergelijken zijn de beoordelingen van makelaars belangrijk. Je wilt tenslotte weten welke makelaar andere mensen goed vinden en welke makelaar niet. Wanneer je de beoordelingen van makelaars onderling gaat vergelijken is het belangrijk om rekening te houden met de bron van de beoordelingen. Dit komt doordat de ene website alleen succesvolle kopers en verkopers uitnodigt, terwijl op een andere website iedereen een beoordeling kan achterlaten. 

 

https://juistemakelaar.nl/