Een unieke werkplek voor het personeel. Lees de blog!

Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is dè plek voor als u iets wil met circulaire economie. 

Unieke evenementenlocatie in omgeving Amsterdam

Zoekt u naar een ruimte voor een grote bijeenkomt of voor een kleine vergadering? Wij van C-Bèta bieden voor elke wens een unieke evenementenlocatie aan. U kunt ervoor kiezen een ruimte een dagdeel te huren of voor de gehele dag. De keuze ligt bij u. De ruimtes zijn daarnaast zowel van binnen als van buiten een bron van inspiratie hierdoor wordt het creatieve brein getriggerd. We beschikken over verschillende circulaire ruimtes. Zoekt een ruimte waar 150-200 gasten in kunnen? Of evenementenruimte voor maar een paar gasten. Onze unieke locatie is omringt met een grote tuin waar ook verschillende evenementen kunnen plaatsvinden. Als duurzame en circulaire evenementenlocatie in de omgeving van Amsterdam denken wij graag mee over de mogelijkheden die bij uw past. 

Ontdek onze bijzondere evenementenlocatie

De unieke evenementenlocaties die wij aanbieden zijn bevorderend voor unieke ideeën en nieuwe concepten. We bieden u verschillende ruimtes aan en hebben een ruime keuze voor verschillende doeleinden. Hierdoor is er een ruimte die altijd aansluit bij jouw wensen. We hebben ruimte voor grote groepen tot ongeveer 100 gasten die ook nog eens is uit te breiden. Voor bijvoorbeeld presentaties en workshops, ook is het geschikt voor personeelsfeesten. Ook hebben wij een kleine ruimte die beschikt is voor brainstormsessie, vergaderingen en workshops.  Zijn deze ruimtes nog iets te groot voor u dan bieden wij ook nog kleinere ruimtes voor kleine vergaderingen en presentaties. 

Circulair en duurzaam denken

Vanuit het circulaire en duurzaam denken is er zorgvuldig gekozen voor duurzame materialen. Dit is ook terug te zien in onze evenementen en werkruimtes. Wij kunnen onszelf daarom met trots een circulaire evenementenlocatie noemen. Wij van C-Bèta ontvangen graag iedereen die ook geïnspireerd raakt door onze verschillende ciruclaire ruimtes. Voor prikkelende evenementen en bijeenkomsten met een juiste boodschap. Heb je wensen met betrekking tot de catering? Ook hier kunnen wij aan voldoen. Wij bieden jou een oplossing op maat aan. Zo zijn er verschillende mogelijkheden; van een borrel tot een lunch of diner. Onze mogelijkheden zijn eindeloos! 

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement. Bij ons heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem dan vooral contact met ons op.

http://c-beta.nl/